MLAIC DLH

MLAIC Delegatens Lille Hjørne

Da er vi langt inne i sesongen, men i disse Coronatider er det vel ikke mange som har fått skutt ut rusta fra løpet etter vinteren. Dette er en tragisk pandemi som vi foreløpig har sluppet lett unna i forhold til mange andre land og vi får håpe at det forsetter sånn for vår del.

Snakket med den Italienske kassereren i MLAIC for en stund siden og han var virkelig fortvilet ovenfor den situasjonen de hadde der nede da.

Alt av stevner som jeg har oversikt over ute i Europa er avlyst så langt og det ser virkelig ikke lyst ut fremover heller.

Nordisk mesterskap som skulle gått i Orivesi i Juli ble avlyst, men Finnene har sagt at de satser på å gjennomføre det i 2021. Vi får satse på at denne pandemien er borte innen da.

Når det gjelder årets EM i Parma er det fremdeles ikke avgjort om det blir gjennomført. De vil ta en avgjørelse den 31 mai på dette. Litt i seneste laget synes jeg, men det er de høye herrer i MLAIC com bestemmer her. MLAIC/Italia har heller ikke åpnet alle sidene for påmelding så om de bestemmer seg for å kjøre dette får de dårlig tid på oppsettet. Et annet scenario som er nevnt er en eventuell utsettelse til september eller oktober. Et problem for de Norske skytterne er at myndighetene fremdeles fraråder reiser til utlandet.

Litt informasjon om nettsiden til MLAIC. I februar ble det sendt ut svindel e-poster til alle tillitsvalgte i MLAIC systemet. Dette førte til at styret i MLAIC besluttet å fjerne alle e-postadresser fra hjemmesiden (Members). Jeg kan få sendt e-poster til disse, men da via styret. Det arbeides med et lukket system hvor delegatene vil få tildelt et personlig passord for å få ut disse opplysningene.

Ellers hadde vi en avstemming i MLAIC systemet om endringer av enkelte punkter når det gjelder regelverket for langhold. Av de 21 landene som svarte var det et JA fra samtlige om disse endringene. Disse regelendringene ble diskutert på Vm langhold i England i fjor og redigert av langhold komiteen. Det blir for mye å ta med alt dette her, men de som er spesielt interessert i langhold vil kunne få regelendringene av meg. Send da en e-post til [email protected]

Da ønsker jeg alle en flott sommer.

Per Ljøgodt