MLAIC DLH

MLAIC Delegatens Lille Hjørne

Da står sommeren for døren og de fleste har vel fått forandret alle sine planer for avvikling av den i år. Ingen tur til Grimstad, Finland eller Italia for noen av oss med våpen i bilen.

Det har så smått begynt å røre på seg på skytebanene her hjemme, men ute i resten av verden er det merkelig stille. Tror ikke det blir arrangert mange stevnene i år.

EM i Parma er det siste store stevnet som ble avlyst og de drøyde det til den 31 mai med beslutningen. Den Italienske føderasjonen har ytret ønsker ovenfor MLAIC om at de gjerne vil ha EM der i 2023 så da får vi se om det blir en tur til pastaens og pizzaens hjemland da.

Usikker på om jeg har nevnt dette før, men kan opplyse om at India har søkt om å bli fullverdig medlem av MLAIC. Blir spennende å se hvor mange som tar turen derfra til neste års VM i Tyskland.

Når vi først nevner VM så har jeg nå datoene for neste års stevner.

VM i Long Range vil bli avholdt i Ungarn i perioden 1 – 8 august 2021. Stedet her er ikke offentliggjort enda, men det er vel en mulighet for at det blir i nærheten av Sarloputza hvor de har hatt EM og VM bane.

VM bane (short range) vil bli avholdt i Tyskland i perioden 15 – 22 august 2021. Heller ikke her er stedet offentliggjort enda, men Pforzheim peker seg vel ut som et naturlig arrangørsted.

De har lagt disse stevnene så tett oppå hverandre slik at skyttere som vil delta på begge har en mulighet til dette. Siden MLAIC er 50 år neste år vil det vel bli en del flere skyttere som tar turen nedover i Europa disse dagene. Blir spennende å se hva MLAIC gjør for å markere jubileet under VM.

Det er besluttet at VM bane skal foregå i Argentina i 2022, men herfra har vi ingen opplysninger enda.

De som er spesielt interessert i langhold vil kunne få de nye regelendringene av meg. Send da en e-post til [email protected]

Da ønsker jeg alle en flott sommer.

Per Ljøgodt