MLAIC delegaten informerer

Nordisk Mesterskap, EM og VM finner du under menypunktet «Mesterskap».
Husk at alle internasjonale stevner skal påmeldes gjennom MLAIC-delegaten.
For Nordisk Mesterskap sendes en kopi av påmeldingen til kasserer.
For de andre internasjonale stevnene er det viktig å lese invitasjonen nøye da noen stevner krever påmelding via MLAIC delegaten, mens andre lar deltageren selv melde seg på.
De norske stevnene står under «Terminlister».

Husk at stevneavgift mm. skal innbetales på NSU sin konto nr. 0530.10.18985 ihht de tidsfrister som finnes på de aktuelle mesterskap sidene.
Merk innbetalingen med stevnenavn.

Påmeldingsskjema sendes til følgende adresse:

Per Ljøgodt
[email protected]
Tlf.: 922 64 088

For Nordisk, kopi til:
Oddvar Deberitz
Finnholtvegen 848
2114 Disenå
Tlf.: 62 96 43 80
Mob.: 977 63 412
eller: [email protected]


Den 14 oktober kom det inn en e-post fra MLAIC hvor de opplyste at VM bane og VM langhold i 2021 er utsatt til 2022. Det tar så lang tid å forberede et VM og situasjonen rundt Covid 19 i verden er så uoversiktlig at de allerede nå vedtok en utsettelse. Siden Argentina av uvisse årsaker trakk seg som arrangør i 2022 blir det fremdeles Tyskland og Ungarn som blir arrangørland.

MLAIC vil avholde det de kaller et «European Zone in 2021, Postal Match Championship» , altså et «Europamesterskap» pr. post.
De ønsker at de enkelte land melder på 16 deltakere, som vanlig til EM og VM. Selve skytekonkurransen vil foregå i de enkelte land og resultatene sendes inn til MLAIC for registrering og premiering.
MLAIC sin nestleder Ramón Selles-Calabuig vil være ansvarlig for det hele med hjelp av Dr. Corena de Beer som har erfaring fra slikt i land på det Amerikanske kontinentet.

Styret har bestemt at NSU skal delta på dette. Det blir ikke noe egen skyting men det er resultatene fra NM som blir sendt inn til MLAIC. Skyttere som ønsker å delta kan melde sin interesse til MLAIC delegaten.
Påmeldingsfrist var egentlig i slutten av mars men er nå forlenget til 1. juni.

Les mer om dette her:
European Zone in 2021, Postal Match Championship

Per Ljøgodt


Nyheter fra MLAIC finner du her